Često postavljena pitanja:

Što Vam je potrebno za 3d vizualizaciju? 

3d vizualizacije izrađujemo prema dostavljenim referentim materijalima kao što su fotografije, skice, nacrti u bilo kojem standardnom grafičkom ili CAD formatu. Važno je istaknuti da što su ref. materijali kvalitetniji, kraće je i vrijeme izrade te u konačnici i cijena izrade 3d vizualizacije.

Koje su cijene?

Pixel Lab d.o.o. formira cijene isključivo po projektu (- Project Based Policy - ) upravo iz razloga što više čimbenika utječe na formiranje iste. Dakle slijedi: Klijent nam pošalje upit sa željenim elementima za izradu, a mi okvirnu procjenu ili ponudu - ukoliko su definirani uvjeti, za 3d vizualizaciju.

Cijena vizualizacije po kvadratnom metru ?

Pixel Lab d.o.o. formira cijene isključivo po projektu (- Project Based Policy - ), ne po kvadratnom metru za projekt prostora. Na cijenu utječu ponajviše kompleksnost modela/scene, kvaliteta referentnih materijala, broj točaka pogleda, izlazni format, kvaliteta - fotorealističnost, i dr.

Možete li napraviti vizualizaciju objekta na postojećoj lokaciji ?

Da, izrađujemo fotorealistične vizualizacije objekta u projektu na zadanoj lokaciji. Prikazujemo kako će završeni objekat izgledati na njegovoj izvornoj lokaciji i prije samog početka izgradnje.

 

Da li radite 3d lasersko skeniranje objekta?

Ne.
3D lasersko skeniranje trenutno nemamo u ponudi kao uslugu. Koristimo ga jedino unutar kuće kao ispomoć glavnom projektu pri modeliranju.

Poslala sam vam upit preko vaše stranice, a nisam dobila odgovor.

Ovisno o upitu, odgovaramo do 48sati od slanja vašeg upita. Ako ni tada niste dobili odgovor, molimo ponovite. Odgovoriti možemo jedino na ispravno upisanu i aktivnu e-mail adresu. Upit možete poslati i direktno na e-adresu koja se nalazi ispod kontakt obrasca.