Pixel lab izrađuje atraktivne web stranice koje će vas dostojno predstaviti internet zajednici te pružiti jasnu i potpunu informaciju o vama i vašoj djelatnosti .

Uz klasične stranice CSS3 i HTML5 standarda izrađujemo te instaliramo Joomla, Wordpress, Drupal CMS sustave te vršimo uslugu održavanja postojećih.

 

Gotovi predlošci za CMS

Jedan od glavnih prigovora kod CMS sistema jesu njegova krutost u dizajnu. Prilikom instalacije sistema poput Joomle, Wordpressa nađete se sa prilično ograničenim (default) predlošcima. Za njihovo je mijenjanje i prilagođavanje vlastitim idejama ipak potrebna veća razina znanja HTML i CSS standarda te njihova implementacija u Joomli, Wordpressu... Pixel Lab izrađuje web predloške za najpopularnije CMS sisteme(Joomla, Wordpress, Drupal...). Predlošci osiguravaju jedinstven dizajn, čisto i HTML+CSS validno kodiranje, prilagodljivost vašem uređaju bilo da je riječ o mobitelu, tabletu ili kućnom računalu, jednostavno instaliranje na vaš CMS, unos kompletnog sadržaja web sitea zajedno sa predloškom.

Klasične web stranice

Podrazumijevaju statičke html stranice koje izrađujemo po odabranom predlošku ili originalnom dizajnu. Uključuju i jQuery elemente poput foto-galerija, bannera, kalendara, menija i sl. Cijene su prilagođene vašim potrebama i na konkretan upit konkretno i odgovaramo

CMS Joomla, Wordpress...

su jedni od najpopularnijih open source dinamičkih stranica. Pruža mnogobrojne prednosti poput automatiziranog uređenja sadržaja unutar njih okvira te neke nedostatke kao što su ograničenja u dizajnu i osjetljivost na promjene postavki servera.

Responsive design

Danas, pri ekspanziji mobilnih komunikacijskih medija, pravi je nedostatak i gnjavaža uvećavati i smanjivati dijelove stranice da bi se došlo do željene informacije. Time i potencijalni klijenti, pogotovo ako pripadaju populaciji mlađe životne dobi, brzo gube interes te se okreću portalima koji informaciju prezentiraju ispravno i na mobilnim uređajima. Pixel lab izrađuje stranice koje su prilagođene i pregledne na svim uređajima od smartphone-a , tableta ili  zaslona vašeg osobnog računala. Time je vaša informacija i dizajn dostupan svima.

SEO optimizacija

Biti visoko pozicioniran na tražilicama je danas pravi zgoditak jer većina korisnika želi brzo i jednostavno doći do informacije o traženom servisu. Stoga je potrebno stranicu prilagoditi robotima-programima tražilica kako bi vaša stranica bila među prvima po izabranoj ključnoj riječi.

 

 

Prije slanja upita za vaš projekt dobro je :

 

- izabrati vizualne materijale poput grafika, fotografija i sl. te ih pripremiti za projekt jer isti produžuju vrijeme izrade te je i cijena projekta veća

- prirediti tekstualni dio i elemente kojima ćete se predstaviti

- nakon odabira i potvrde tehnologije i sheme dizajna moguce su samo manje korekcije, inače je i cijena projekta drugačija

- ukoliko se odlučite na samostalno održavanje, ne odgovaramo za eventualne nastale nedostatke te iste otklanjamo i tretiramo kao novi projekt

- izabrati dobro mjesto za smještaj vaših stranica i prikladan paket skrojen prema vašim potrebama.