vizualizacije interijera i eksterijera

izrađujemo scene vaših projekata interijeraeksterijera u željenoj kvaliteti i odabranim materijalima. Scene mogu biti kombinacije realnih fotografija i virtualnih modela(kompozicija) ili potpuno virtualne. Na postojeću lokaciju smještamo vaš objekat ili model te tako možete vidjeti njegovu interakciju sa okružjem u kojem se nalazi. Pozadina može biti fotografija mjesta predviđenog za izgradnju vašeg projekta.

Ukoliko vašoj sceni nedostaju elementi kao što su tereni za naselja, infrastrukturni elementi, dijelovi namještaja ili kućnih elemenati za interijere ili bilo koji virtualni model koji će upotpuniti vašu scenu, nazovite nas s povjerenjem!

3d vizualizacija

Vizualizacija podrazumijeva postupak stvaranja virtualnog modela za koji se dodjeljuje pripadajući materijal u odgovarajućim uvjetima osvjetljenja i nekim drugim efektima.

Pixel lab d.o.o. vizualizira sve što se virtualno vizualizirati može. Predstavljamo izgled projekta u konačnici sa materijalima, okruženju i uvjetima koje vi odredite. Arhitekti, projektni uredi, dizajneri, strojari, reklamne agencije i mnogi drugi koriste 3d vizualizaciju da bi svoj proizvod predstavili klijentima, istaknuli i naglasili atraktivne elemente te tako privukli korisnika.

3D vizualizaciju izrađujemo prema referentnim fotografijama, skicama, nacrtima ili tehničkim nacrtima vašeg omiljenog CAD programa.

panoramski prikazi

Ovakva vrst prezentacije je pogodna za prikaz postava interijera poput muzeja, ugostiteljskih objekata i sl. te panoramskih pregleda poput nacionalnih parkova, poznatih vidikovaca ili jednostavno prekrasnih prirodnih panorama. Za nekretnine koje se oglašavaju za prodaju, panoramski prikaz je izvanredan način predstavljanja potencijalnim kupcima. Korisnik je u mogućnosti vidjeti prostorije u 360˚oko sebe te tako steći pravi dojam o nekretnini. U ponudi su flash i quicktime prikazi.

proizvodnja virtualnih modela.

Stvaramo virtualne modele koje možete uklopiti u vlastitu virtualnu scenu i time pridonijeti ukupnom dojmu projekta. Modeli dolaze sa vlastitim materijalima, uredne poligonalne strukture i sa pripadajućim teksturama.

proizvodnja HDR fotografija.

HDR - high dynamic range ili HDRi - high dynamic range images, su fotografije visokog dinamičkog raspona. Odnosi se na raspon između najtamnije i najsvjetlije točke dobiven fotografiranjem iste scene u nekoliko (najmanje tri) različitih ekspozicija. Fotografije se pomoću softwarea spajaju u jednu. HDRi su danas standard u 3d vizualizacije. U 3d virtualnoj sceni su najčešće sekundarni ili osnovni izvor svjetla, refleksije, pozadina i dr.

Web design

Pixel lab izrađuje atraktivne web stranice koje će vas dostojno predstaviti internet zajednici te pružiti jasnu i potpunu informaciju o vama i vašoj djelatnosti .

Uz klasične stranice CSS3 i HTML5 standarda izrađujemo te instaliramo Joomla, Wordpress, Drupal CMS sustave te vršimo uslugu održavanja postojećih.